09. juni 2020
Door de coronacrisis werken veel mensen thuis. Vaak is dat behelpen, omdat lang niet iedereen een goede thuiswerkplek heeft. Meestal wordt bij een efficiente werkplek allereerst gedacht aan de computer apparatuur, maar minstens zo belangrijk is het om comfortabel te zitten in een goede werkhouding. Zo kun je meer productief werken en heb je minder kans op last van nek, schouders en rug.
15. september 2019
Positiviteit heeft een groot effect op ons welzijn. Het zorgt ervoor dat we beter in ons vel zitten, meer aan kunnen en blijer zijn. Hoe kun je ervoor zorgen dat het glas bij jou halfvol is?
10. september 2019
Voor velen van ons zit de zomervakantie er weer op. Maar zeg eens eerlijk, voel je je nu echt uitgerust? Vaak geeft zo'n vakantie juist extra stress. Hieronder lees je wat je kunt doen om te zorgen dat je voortaan geen last meer hebt van vakantiestress.
29. januari 2019
We zitten midden in de winter; grauwe, grijze dagen. Kou, wind en regen houden ons zoveel mogelijk binnen. Moet je er toch uit dan is het zwoegen geblazen op de fiets door weer en wind. Of je moet je in een overvolle bus of trein zien te persen, waar je vervolgens de hele weg in het gangpad moet staan, dicht opeen gepakt tussen hoestende en niezende medepassagiers. Een griep of verkoudheid heb je dan zo te pakken. Wat kun je doen om dit te voorkomen?
07. januari 2019
Elk jaar, wanneer de blaadjes van de bomen vallen en de dagen korter worden, slaat bij veel mensen de winterdip genadig toe en zorgt er voor dat zij zich maandenlang somber en neerslachtig voelen. Maar hoe ontstaat nu zo’n winterdip?
02. januari 2019
Wat is er in deze grauwe en grijze periode van het jaar nu heerlijker dan een hot stone massage? Geniet van de intense warmte van de stenen op je lichaam, voel hoe alle spanningen van je afglijden en ervaar hoe je volledig tot rust komt.